zaterdag 18 mei 2013

Ik, edepot: waarheen, hoe ver?

Begin maart vertelde ik over de Introdag Het edepot, dat ben ik! De introductiedag voor het edepot van de RHC's die door Erika Hokke en ik in elkaar gezet wordt. Hoe staat het daar mee?


Nou, best goed.

Een van de eerste dingen die we helder(der) wilden krijgen, waren de leerdoelen en de doelgroep(pen) voor de Introdag. Daarvoor hebben we een middag bij elkaar gezeten met een gespecialiseerde afvaardiging van de RHC's (een heuse expert meeting). Een interessante en nuttige tijdsbesteding, op basis waarvan wij weer verder konden met het ontwikkelen van het programma en de RHC's alvast een idee kregen van de invulling van de dag.

Begin mei hadden we een eerste complete concept van het programma. Dat hebben we in twee sessies besproken met de opdrachtgever. Gisteren hebben we het commentaar verwerkt en een soort van definitief dagprogramma voor onszelf vastgesteld. Het wachten is nu op materialen die nog moeten binnenkomen en er moet nog wat aangepast worden aan de vormgeving van het presentatiemateriaal. Komende week willen we alles definitief rond hebben.

Dat moet ook wel, want maandag 27 mei is de eerste Introdag, bij het Noord-Hollands Archief!
The proof of the pudding...

Tot slot hebben we ook een twitteraccount en een Facebook pagina. Daarbij gebruiken we de Zonnekoning (L'édépôt, c'est moi!) als beeld en hebben we de naam op de sociale media teruggebracht tot Ik, edepot.

Plaatjes
http://www.benreed.net/wp-content/uploads/2011/04/FutureRoadSign.jpg

Geen opmerkingen: