CHIDO

Chido Houbraken
Vorm en gebruik van informatie veranderen, maar de functie niet. Hoe zorg je er voor dat die drie (vorm, gebruik en functie) op elkaar afgestemd blijven? Dat is in een notendop waar CHIDO zich mee bezig houdt.

CHIDO staat voor Chido Houbraken Informatie-, Documentatie- en Organisatieadvies.

CHIDO richt zich op het adviseren van organisaties op het gebied van de logische inrichting en ordening van hun informatiehuishouding. Over de gevolgen van digitaliseringstrajecten voor de geheugen- en verantwoordingsfunctie van de gedigitaliseerde informatie is veel kennis en ervaring aanwezig. Er is eveneens ervaring aanwezig op het gebied van auditing en projectleiderschap.

CHIDO levert kennis, kunde en kwaliteit verpakt in heldere adviezen en aanbevelingen. Indien gewenst kunnen de aanbevelingen, mits overgenomen, gemonitord worden.

CHIDO heeft ervaring in het ontwikkelen en geven van cursussen en trainingen, om de benodigde kennis en kunde op te doen en vast te houden.

CHIDO is een éénmansbedrijfje en vooral geïnteresseerd in kleinere advies- en trainingsopdrachten. De eigenaar, Chido Houbraken, is ook na te trekken op LinkedIn

U kunt contact opnemen met CHIDO via de onderstaande gegevens, maar u kunt ook direct mailen via het formulier hieronder.


06-47049044
@ChidoHier
www.chido.nl

Het logo is ontworpen door:


Contact met CHIDO
Naam*

Vul uw voor- en achternaam in
Onderwerp*

Betreft, onderwerp (geef kort het onderwerp weer)
Bericht*

Laat hier uw vraag of bericht achter
Organisatie

Vul de naam van uw organisatie in, indien van
toepassing

Contactgegevens

Als u wil dat ik contact me u opneem, is het aan te raden om tenminste één van de onderstaande velden correct in te vullen. Email is verplicht.
Email-adres*

Uw email adres is verplicht
Telefoonnummer

Indien u contact per telefoon wenst
Adres

Indien het van belang is dat ik uw adres ken

Voorkom spam!

Vul hieronder de tekst uit het plaatje aan de linkerkant in het veld ernaast in. Zo weet ik dat u een 'echt mens' bent en geen spam-robot.
Image Verification
captcha
Please enter the text from the image:
[Refresh Image][What's This?]